انجام پروژه پایتون

انجام پروژه متلب و پروژه های دانشجویی در پروژه مارکت

انجام پروژه پایتون

۴۵ بازديد

معرفی نرم افزار پایتون

پایتون (Python) از جمله زبان‌های برنامه‌نویسی قدرتمندی است که در زمینه علم داده‌ها، یادگیری ماشینی، خودکارسازی سامانه‌ها، توسعه وب، واسط‌های برنامه‌نویسی و... به کار گرفته می‌شود. این زبان برنامه‌نویسی در سال ۱۹۹۱ به دنیای برنامه‌نویسی وارد شد. از همان ابتدا، پایتون به‌منظور پر کردن شکاف‌های موجود در دنیای برنامه‌نویسی و ارائه راه حلی برای نوشتن کدهایی که فرآیند انجام یکسری از کارهای تکراری را به ‌طور خودکار اجرا کنند یا ساخت یک نمونه اولیه از برنامه‌های کاربردی که در یک یا چند زبان دیگر پیاده‌سازی شوند، مورد استفاده قرار گرفت. پایتون اخیرا به یکی از ابزارهای تراز اول در زمینه توسعه برنامه‌های کاربردی، مدیریت زیرساخت‌ها و تحلیل داده‌ها تبدیل شده است. امروزه پایتون در زمینه توسعه برنامه‌های کاربردی تحت وب و مدیریت سیستم‌ها و تجزیه و تحلیل بزرگ داده‌ها که رشد انفجاری به خود گرفته‌اند و همچنین هوش مصنوعی به یکی از بازیگران اصلی دنیای فناوری تبدیل شده است. پایتون این موفقیت چشم‌گیر و کاربرد گسترده را مدیون یکسری ویژگی‌های ارزشمندی است که هم در اختیار توسعه‌دهندگان حرفه‌ای و هم در اختیار توسعه‌دهندگان تازه‌کار قرار داده است. مهم ترین دلایلی که باعث محبوب شدن زبان برنامه نویسی پایتون شده است سادگی آن هست. از طرفی نحو و دستورات این زبان به زبان انسان خیلی نزدیک است. یکی دیگر از ویژگی های مهم پایتون چند پلتفرم بودن آن هست. شما میتونید برنامه رو بدون تغییر یا با تغییرات جزئی در سیستم عامل های مختلفی اجرا بگیرید. پایتون برای برنامه نویسان حرفه ای، عرصه جدیدی به سوی تسریع در زمان و توسعه پذیری در تعامل با کامپیوتر را به ارمغان می آورد. همچنین برای آن دسته از کاربرانی که برای اولین بار زبان برنامه نویسی را می آموزند، زبانی است ساده و گویا که قدرت تفکر منطقی را به ایشان می آموزد و به دلیل دارا بودن کتابخانه ای گسترده(. کتابخانه هایی برای ایجاد اسناد، رابط کاربری، هوش مصنوعی، برنامه نویسی وب، بازی سازی و...)، قدرت فراگیری و بهره وری از آن را بالا می برد. برنامه های نوشته شده با پایتون بر روی سیستم عامل های ویندوز، مکینتاش، یونیکس، لینوکس، سولاریس و … قابل اجرا هست که این ویژگی قدرت زیادی را به برنامه نویسان به زبان پایتون داده است. پایتون از برنامه نویسی شئ گرا به خوبی پشتیبانی میکند. از دیگر ویژگی های پایتون قابلیت درون سازی کد هست. این ویژگی به این معنی هست که میتونید قسمتی از برنامه رو با زبان دیگری بنویسید و اون رو در میان کدهای پایتون قرار بدید. پایتون دارای کتابخانه‌ گسترده ای هست.



 

انجام پروژه برنامه نویسی پایتون Pyhton

در انجام پروژه های برنامه نویسی با پایتون خود مشکل دارید و به دنبال یک جای مطمئن برای پروژه های پایتون خود می باشید؟ چند ضلعی با برخورداری از تیمی متخصص و ممتاز آمادگی دارد تا انجام پروژه پایتون در رشته های مختلف و بخش های مختلف برنامه نویسی به زبان پایتون را بر عهده گیرد. چند ضلعی این اطمینان را به شما می دهد که برنامه های نوشته شده توسط کارشناسان ما دارای کیفیت عالی بوده و جهت ارائه مشکلی نخواهند داشت.


 

اهم خدمات چند ضلعی در زمینه انجام پروژه پایتون

 

انجام پروژه طراحی وب با پایتون

 
 

انجام پروژه پردازش تصویر پایتون

 
 

انجام پروژه داده کاوی با پایتون

 
 

انجام پروژه پایتون

 

کاربرد پایتون چیست و کجا استفاده می‌شود؟

پایتون یک زبان عمومی (General Purpose) است و محدود به یک حوزه خاص نمی‌شود. این یعنی می‌توانید با یک تیر چند نشان زده و در بخش‌های مختلف تکنولوژی فعالیت کنید. یک برنامه نویس پایتون اگر حرفه‌ای باشد، در هر حوزه ای حرف برای گفتن خواهد داشت. بعضی از زبان‌های برنامه نویسی مخصوص به یک حوزه خاص هستند یا اگر به بخش‌های دیگر ورود کنند قدرت زیادی ندارند، اما پایتون اینگونه نیست. کافی است آن را یاد بگیرید و تبدیل به یک متخصص پایتون شوید تا ببینید در دنیای برنامه نویسی واقعا چه قدرتی به شما می‌دهد.

برنامه نویسی هوش مصنوعی با پایتون

مهم‌ترین دلیلی که باعث شد پایتون به بخش‌های مختلف IT وارد شود، کتابخانه‌ها بودند. این کتابخانه‌ها هستند که پایتون را توسعه پذیر می‌کنند. همین‌طور باعث راحت‌تر شدن کار برنامه نویسان می‌شوند. البته بعضی از این کتابخانه‌ها هنوز جای رشد و پیشرفت دارند و در پروژه‌های بزرگ قابل استفاده نیستند.

ساخت اپلیکیشن موبایل با پایتون

یکی دیگر از قابلیت‌های جذاب پایتون، چسبندگی این زبان است. منظور از چسبندگی یا Glue Language این است که پایتون می‌تواند به خوبی با کدهای سایر زبان‌ها ادغام شود یا اصطلاحا به آن‌ها بچسبد. به کمک این تکنیک می‌توانید یک قطعه کد به زبان C یا هر زبان دیگری را به راحتی به پروژه خود اضافه کنید. در ادامه کاربرد پایتون را که 9 بخش اصلی تقسیم می‌شوند، به صورت دقیق مورد بررسی قرار خواهیم داد.

معرفی زبان برنامه نویسی پایتون

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در فارسی بلاگ ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.